~ Naruto: Unexpected Future ~ |
Vítejte na Naruto: Unexpected Future, internetovém herním textovém RPG forum zaměřené na známé anime & mangu Naruto. Všichni nový hráči jsou tu vřele vítání a pro všechny začínající doporučuji, aby si do začátku přečetli vše uvedené v místnosti ~Základní Informace~ |
|
| Cesta z Hiroki | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Daimyō Admin
Poèet pøíspìvkù : 70 Join date : 30. 03. 15 Age : 30
| Předmět: Cesta z Hiroki Mon Nov 02, 2015 12:13 am | |
| Cesta z Hiroki je po většinu času velice přívětivá a klidná. Přímo navazuje na jakoukoliv cestu jak do jiných částí údolí, včetně dalších vesnic, tak i na místa mimo údolí. I když pokud je známo, podobná cesta ven je jen jedna. Na cestě z Hiroki navíc jako jediné lze hned od začátku vidět obrovskou věž Tawākatsu, patřící Seikagemu, i když jen mlhavě. Těsně před věží se pak stačí a navazuje na hlavní rozcestí, kde se vlastně většina cest, různě rozmístěných po celém údolí, setkává. Vždy je samo sebou možné ale i před tím zabočit nebo to vzít nějakou zkratkou a rovnou si to namířit na místo, které právě máte v plánu navštívit. Občas vám však v dalším postupu mohou zabránit různé překážky například v podobě lesa nebo řeky. Proto se i pro pohodlnější cestování doporučuje dodržovat stanovené trasy, jež vás už navedou na různé mosty, objížďky nebo tunely, které řeší skoro veškeré terénní podmínky. Zároveň vám to ale umožní vychutnat si i okolní krajinu, která na zdejší podmínky ostrova je až překvapivě klidná a malebná. Díky tomu ale není divu, že je tak cesta po většinou času lemovaná loukami, poli, sady a vším, co je pro celkové zemědělství Saisho naprosto nezbytné. | |
| | | Numnum Nováček
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 20. 04. 15
: Kichiro Kita | Secret : 1 : (0/2000)
| Předmět: Re: Cesta z Hiroki Mon Nov 02, 2015 4:47 pm | |
| Jej otázka ohľadom mlčanlivosti ho nijak nezaskočila, bol zvyknutý na podobné otázky. V rýchlosti schoval notes s ceruzkou do vrecka na čo si prehodil tašku cez chrbát a trocha si ju napravil. "Neboj... môj šašo je pripravený na lepšie predstavenia než na tie tvoje." Odvetil jej v tichosti no isto vedel, že to mohla počuť aj ona. Nemohol povedať, že to čo spravila ho nedráždilo no na druhú stranu táto žena zrovna nebola jeho tip a zasa on nebol ten kto sa nechá od kohokoľvek dostať na kolená. "Hmm... radná Satsuki ? Zvláštne..." Kichirovy to prišlo divné no nemohol sa sťažovať keďže táto žena dokázala zo seba dostať aspoň jednu neuštipačnú vetu ktorá dokonca dávala aj zmysel. Preto ihneď ako vykročila na cestu nemohol robiť nič iné než ísť za ňou i keď bez postačujúcej odpovede. "Možno sa z toho vyvinie v niečo naozaj dôležité, alebo si zo mňa stále robí dobrý deň. Tak či onak, mohol by som vôbec odmietnuť predvolanie od niekoho takého ako je radná Satsuki ?" Vedel, že na to aby dostal túto odpoveď nemusel ani otvárať ústa a ani si v hlave opäť odpovedať no aj tak niekde vo vnútri uvažoval and tým čo by sa stalo keby predsa len odmietol. "Prečo presne mňa ?" Spýtal sa ihneď ako vystúpili na cestu ktorá bola už mimo farmy dúfajúc, že mu táto žena odpovie aj na toto. | |
| | | Daimyō Admin
| Předmět: Re: Cesta z Hiroki Mon Nov 02, 2015 9:01 pm | |
| ~Posel~ "To by si na to lepší představení musel mít" Odfrkla si Seiko a velice dramaticky pohodila vlasy, až málem Kichira konečky štiplavě pleskla přes tvář. Nemínila o tom s ním dále nikterak diskutovat. Měla svých problémů dost a toto byla navíc pěkná otrava. Našlo se v tom trochu zábavy, například neustále rýpání do toho farmářského kluka, ale přeci jen i podobná záliba po nějaké době omrzí. Cesta docela rychle utíkala. Všude byl klid a ticho povětšinou protínala jen pomalu plynoucí řeka, která lemovala celou cestu až do Satsuki. Údolí sice bylo rozlehlé, ale když jste se ničím nezdržovali, nezabralo vám to ani půl hodiny, než jste prošli přes rozcestí do další ze tří hlavních částí Jinsei no Sanbe. Sama Seiko se už relativně uklidnila a do celkového narušení klidu přispívala jen dunivým klapáním svých podpatků. Už si i myslela, že by to nakonec nemusela být tak otravná mise, když ten flákač zase promluvil. "To se mě neptej. Neznám detaily a popravdě mě taky překvapuje, co od takového přizdisráče vlastně někdo vůbec chce. Asi je jen nedostatek lidí, díky čemuž na misi berou snad každého. Jestli si ale nepohneš zadkem, tak tě do něj budu kopat až do Satsuki. Chci to mít už za sebou" Načež znovu přidala do kroku a pokud by se jí Kichiro nepřizpůsobili, brzo by ji ztratil z dohledu. Přesun - Hlavní vstup do Satsuki | |
| | | Satsuki Genin
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 17. 04. 15
| Předmět: Re: Cesta z Hiroki Tue Nov 03, 2015 5:15 pm | |
| Jeho poznámka o tom, že len ja si myslím, že o mne nikto nič nevie mi fakt nasadilo chrobáka do hlavy, no navonok som nehla ani brvou. "To je blbosť.. okrem základných údajov o mne nemôže nič viac vedieť. Otec si ma strážil ako oko v hlave v tomto." Vŕtalo mi hlavou, keďže som kvôli jeho poznámke o tom začala mierne pochybovať. "Ach.. načo sa nad tým trápiť. Také pako ako on o mne nič viac nemôže ani vedieť." Ozvalo sa mi v mysli trochu rýpavo a na malý moment som na neho pozrela. "Keď myslíš.." Odpovedala som skôr pre samú seba vzhľadom na to, že som si to len zamrmlala popod nos. "Idiot. Argh.. nemohol mi dať radšej len inštrukcie a odísť po svojich? Nie som kripel, trafila by som tam nakoniec." Moje myšlienky sa uberali veľmi negatívnym smerom ohľadom môjho doprovodu, k čomu tiež rozhodne nepomáhal môj nedostatok spánku, ktorý ešte skôr podporoval moju vnútornú agresivitu i keď navonok som sa stále tvárila dosť flegmaticky. Nad jeho gestikuláciou rukami som len pretočila neveriacky očami a radšej som pohľad pretočila späť pred seba a sústredila som sa na cestu.
Posledné dni som v sebe ale dusila viac hnevu, než asi kedykoľvek vo svojom živote. Nedostatok spánku k tomu ešte pridával ako keby niekto prikladal kúsky dreva do už tak veľkého ohňa a ten stále stúpal, no nikomu ešte neublížil. Tiež to vo mne vzbudzovalo aj väčšiu paranoju, takže som bola niekoľkonásobne opatrnejšia a podozrievala som každého kto sa len okolo mňa mihol. "Mala som asi predsa len ostať na ubytovni.." Prebehlo mi hlavou trochu na upokojenie a pohľad som zdvihla mierne k oblohe, pri čom som si dala ruky opäť do vačkov na mikine a len mierne som spomalila, nech ho mám v dohľade aspoň periférne. Po ceste som si prehliadala okolie a bola stále v strehu, i keď som na to možno ani nemala dôvod. Nikdy mi nezaškodilo byť pripravená na nečakané, keďže v tomto svete sa shinobi musel mať na pozore ak chcel prežiť. Nikto vraj nebral ohľady na to či prepadáva dieťa, alebo dospelého človeka.. teda aspoň podľa toho čo mi vravela mama. "Snáď to bude aspoň stáť za tú cestu. I keď pri tomto idiotovi jeden nikdy nevie.. Zo všetkého je tak nadšený, ako keby to bolo niečo úžasné." Preletelo mi hlavou a pohľad som opäť upriamila pred seba a dávala už pozor aj na cestu pred sebou, nie len okolo nás. | |
| | | Daimyō Admin
| Předmět: Re: Cesta z Hiroki Sat Nov 07, 2015 12:40 am | |
| ~Posel~
Pro Shizuko musela cesta ubíhat dost pomalu především, když Akio celou dobu ani na chvíli nezavřel pusu. Neustále kolem ní poskakoval jak hyperaktivní veverka a do toho jí vyprávěl všechny své, podle něj "úžasné", příběhy, jak plnil velice důležité mise a většinou se při nich tak ztrapnil, že by se s tím nechlubil snad ani ten největší tupec. Tomuto mladíkovi to však očividně bylo jedno nebo mu nejspíše nedocházeli jisté souvislosti. Ač to ale bylo tak nebo jinak, málokdo by s Akiem vydržel více, než pár hodin bez toho, než by chtěl jeho život ukončit hroznou a bolestivou smrtí. Proto také bylo asi nejlepší, aby celou cestu co nejvíce urychlili nebo by se brzo musela Shizuko zodpovídat, proč dorazila sama a jak to, že Akiovi ostatky byli nalezeny zakopány pod jejím oknem bytu. "Budeme ty nejlepší kamarádi na světě!" To se zrovna černovlásek dostal od svých trapasů ke vztahu mezi ním a bělovlasou dívkou. Tento sebevědomě prohlášený fakt byl sice velice nepravděpodobný, ale vysvětlujte něco debilovi. "Budeme spolu chodit ven, na jídlo, občas i na misi. Ty mě budeš říkat Aki-chááán, já tobě Shizu-kůůůůn... to bude žůůůůžo!" A dál pokračoval ve svém fantazírování, i když se vší pravděpodobností Shizuko přestala vnímat už od toho slova "kamarádi". Naštěstí však cesta alespoň z části plynula a oni pomalu, ale jistě mířili na místo určení. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Cesta z Hiroki | |
| |
| | | | Cesta z Hiroki | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|